Още 20 000 лева са нужни на Ивелина Димитрова, която е

...
Още 20 000 лева са нужни на Ивелина Димитрова, която е
Коментари Харесай

Само 20 000 лева делят Ива от мечтата да проходи

Още 20 000 лева са нужни на Ивелина Димитрова, която е прикована в инвалидна количка в резултат на тежка злополука отпреди 10 години. 

Младата жена съумя да сплоти ужасно доста българи в едно начинание, неприсъщо за доста от нас по настрана -  каузата за 28-годишно момиче. Ива съумя да сплоти хората и да ги накара да повярват, че една фантазия може да се сбъдне с напъните на всички. 

Ето какво написа една от околните й приятелки, както до читателите на " Петел ", по този начин и до всеки българин:

Мина горе долу месец от последната ми обява в групата. В нея си пожелахме скоро да съберем парите за Ива и да  пишем единствено хубави вести, само че уви действителността не е такава  :( Много хора постоянно се интересуват от положението на Ива, само че от известно време се чудя какво да им отговоря.

Ива  успя да ни сплоти в едно начинание неприсъщо за доста от нас по настрана. Успя да ни сплоти към една идея -  каузата за 28 годишно момиче ( знаете какъв брой мъчно и постепенно се събират пари за огромен човек). Ива съумя да ни сплоти и да и помогнем в сложния миг. Идеята на групата беше да съберем средства за лекуването на Ива. За страдание остават към 20 хиляди лв.,които по никакъв начин,ама по никакъв начин не са малко,защото са незабавни. Не, в действителност не са незабавни - НЕОТЛОЖНИ са!

Два дни бях с Ива в Бургас. Не ме питайте какво четях в очите и, не ме питайте и по какъв начин изглежда… Знам, че всички,които не я познават персонално  ще поспорят с мен тук. Но Ива не е от хората,които ще се оплаква на глас или ще споделя детайлности за физическото си положение... За страдание маската на лъчезарната Ива със великодушна и сияеща усмивка към този момент не прикрива настоящето и положение. Ива е зле другари. Стоически удържа на базара в Бургас на студа, дъжда и вятъра, философски понесе падналия от горната страна и голям чадър – съборен от вятъра, популярност Богу не пострада от чадъра,но… тя е зле физически. Тя е незабавна! 

Два дни бях и с мама Милка. Тази жена е  невероятно мощна жена, майка!  Когато преди 28 години мама Милка  е трябвало да направи своя избор, тя е избрала да бъде ЧОВЕК, да бъде майка и да подари още един живот – живота на Ива! Едва ли тази майчица си е представяла живота на своята рожба по този начин. Лошото идва   неканено, неочаквано…. Идва за един момент!  Казваш си `` ще мине, ще се оправи…``, само че един потвърден медицински обзор, няколко несполучливи интервенции и куп незнаещи и не можещи лекари прекатурват освен живота на детето ти,но и  твоя.  До преди 10 години Ива  е била наедно с връстниците си. Тя е вървяла, тичала, правела е бели…. имала е фантазии, била е и щастлива,дааа  и неточности е допускала…. само че  днес тя се бори за живота си. Мама Милка сигурно помни  мига, когато за първи път е поела Ива в обятията си. Помни всяка фантазия която е имала за нея... Днес обаче тя мечтае и се моли единствено за едно: `` Боже, дано живее! ``  Мама Милка  не живее, тя съществува…. като бледа сянка зад Ива е…  За болката и битката на тези майка аз надали мога да ви опиша, там  могат да ни опишат единствено родителите, които се борят да спасят живота на детето си. Но повярвайте ми – болката,мъката и безсилието в очите на мама Милка е очевидно. 

 Лошото не пита, то просто идва в дома ни и ограбва фантазии, очаквания... Разбива проекти и ни слага на колене…..  На колене е през днешния ден и мама Милка …  И по никакъв начин,ама по никакъв начин не пресилвам,защото за влошеното здраве на Ива, за ребрата, които притискат дробовете и,невъзможността да се храни щедро затова,както и невъзможността да диша  нормално на моменти към този момент писах. Днес единствено мога да прибавя,че от известно време Ива е и с инхалатор. Вече освен нейното здраве е изложено на риск, само че и живота и е подложен на риск! Тя е СПЕШНА!

Да сътворим знамение, апелирам ви! Никоя майка не би трябвало да надживее детето си.  Никоя майка не заслужава да загуби щерка поради пари, поради смешната сума от 20 000 лв.. Никоя майка не заслужава да чете страха в очите на детето си! Защото очите на Ива са тъжни, в очите на Ива се чете страх……. от незнайното бъдеще. Страшно е когато моментната ти фантазия  е фантазия за глътка въздух. А тази " фантазия " и аз я видях нощес в 22 часа  , " изживях я "  заедно с нея, когато за следващ път на Ива и стана зле. 

  Приятели, толкоз пъти сме го правили... Спасихме толкоз деца и заболели дружно. Нека и в този момент довършим започнатото, тъй като единствено тогава ще можем да кажем - спасихме човешки живот! Спасихме Ива! Помогнахме и да проходи, дарихме я с живот! Знам, че всички вие, които сте тук и сте отворени за болката на другите дадохте своя принос. Моля ви в този момент дружно да потърсим още 20 000 индивида подготвени да дарят по един ДМС за Ива. 

Не те скланям, апелирам те...СПОДЕЛИ, бъди ПРИЯТЕЛ на Ива!

Ще Ви апелирам за поддръжка, тъй като единствено ЗАЕДНО  можем да СПАСИМ  Ива. Приятели, познати и непознати хора, тук и зад граница, помогнете. 

Застраховка ``Здраве`` няма! Но пък е живо Доброто! 

Нека твоята ръка през днешния ден забърше най-малко една майчина сълза... Нека твоята другарска ръка помогне на Ива, не е мъчно  -  приятелска ръка подадена в точното време.

Няма огромно и малко подаяние! Всеки лев е Надежда и Вяра!  Не е нужно да си богат, с цел да окажеш помощ,  нужно е просто едно Човешко сърце!

Благодарим Ви, че сте част от тази благородна идея!

Благодарим ви, другари! 

Помогнете,защото това  е смисъла... Ива би трябвало да живее, би трябвало да проходи…, една майка не би трябвало просто да  съществува, а да сияе.  

Поклон пред всички вас донори!

Как можете да помогнете: 

Дарителски DMS на номер 17 777 с текст IVELINA на цената от 1лв.

Дарителската сметка в лв.:

Титуляр Ивелина Руменова Димитрова

IBAN:BG18BPBI88981030007946

BIC: BPBIBGSF

Postbank,Пощенска банка

Paypal:https://www.paypal.me/helpivelina

Paypal: [email protected]

Това е групата в която организираме благотворителен онлайн базар за Ива: 

https://www.facebook.com/groups/1420244608274817/

Тук можете да `продадете " или да закупите в интерес на Ива.

 

Можете да поставите дарителски кутии,ние ще ви дадем нужните инструкции за това. Всеки администратор на групата ЗАЕДНО ЗА ИВА  ще спомага:) 

Transfer Money: За хората от чужбина,които желаят да оказват помощ на Ива и нямат PayPal давам линк към Transferwise.

Платформата е от основателите на PayPal,защитена от Английска банка,не изисква регистрация от получателя,няма такси за получателя и превеждате непосредствено по дарителската сметка на Ива.

За преводите с Transferwise, на екрана за въвеждане на данните на получателя, записваме IBAN на сметката, имената на Ива на латиница (Ivelina Rumenova Dimitrova) и имейл, на който Transferwise ще праща инфо за прехвърлянето ([email protected])

Това са данните,които ви трябват с цел да изпратите пари по Transferwise:

IBAN:BG18BPBI88981030007946

BIC: BPBIBGSF

Postbank

Ivelina Rumenova Dimitrova

[email protected]

https://transferwise.com/de

 

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР